tjänster

Upptäck vårt breda utbud av högkvalitativa begagnade bilar och tjänster.

Black Coupes

Inköp

Vi köper in begagnade bilar med hög standard och ser till att varje fordon genomgår en noggrann inspektion. Detta garanterar att de bilar vi erbjuder håller den kvalitet våra kunder förväntar sig. Om du vill sälja din bil, erbjuder vi en smidig och rättvis värdering för att göra processen enkel och snabb.

gearstick, car, vehicle

Försäljning

Vårt utbud består av noggrant utvalda begagnade fordon som lever upp till våra höga krav på säkerhet, funktion och skick. Vi hjälper dig att hitta en bil som matchar dina behov och din budget, och erbjuder finansieringslösningar för att göra köpet ännu enklare.

Man and Woman Near Table

Förmedling

Har du en bil att sälja men vill slippa hantera processen själv? Vi tar hand om allt från marknadsföring till försäljning. Med vår förmedlingstjänst ser vi till att din bil får bästa möjliga exponering, vilket ökar chanserna till en snabb och fördelaktig affär.

Finansiering och garanti

Garantipartner

På M.E Auto AB samarbetar vi med Garantipartner för att ge dig extra trygghet när du köper en begagnad bil. Med deras garantier kan du känna dig säker på att din bil är skyddad mot oväntade fel, vilket ger dig en bekymmersfri körupplevelse.

MyMoney/Moneygo

Vi erbjuder smidiga finansieringslösningar genom MyMoney, en pålitlig partner för billån. Med MyMoney får du flexibla villkor och låga räntor, så att du enkelt kan finansiera ditt nästa bilköp på ett sätt som passar din ekonomi. Vi samarbetar även med MoneyGo som erbjuder konkurrenskraftiga lånevillkor och snabb ansökningsprocess.

Redo Att Börja Ditt Biläventyr?

Kontakta oss idag för att få hjälp!

Rulla till toppen